Meer dan 200 online trainingen en 45.000 eBooks

 

 Studeren wanneer, waar en hoe lang u maar wilt.

 Altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Onze cursussen zijn ook direct te bestellen op onze webshop!

TARIEVEN

Dit is alles wordt aangeboden in vier verschillende pakketten:

AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN

Examen Voucher

Een Examen Voucher is een document dat de cursist nodig heeft om een officieel (erkend) examen te doen voor een specifieke cursus.  Voor een deel van de cursussen (bij voorbeeld Microsoft of Cisco) is een online training voldoende om officieel examen te kunnen doen. Maar er zijn ook leveranciers die een klassikale cursus als voorwaarde stellen om officieel examen te kunnen doen, zoals EC Council (Security), VMWare of Citrix. Vraag bij ons na wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie. De prijs van een officieel Examen Voucher ligt (afhankelijk van de titel van de cursus) tussen € 175 en € 350 (excl BTW).

Virtual LAB

Virtual LAB is een virtuele oefenomgeving waarin de cursisten de leerstof in praktijk kunnen brengen. Trainingen bestaande uit vooraf geconfigureerde virtuele machines (PCs en Servers), in iedere willekeurige taal. Machines stoppen, starten, pauzeren, een snapshot maken of terugbrengen in de originele staat. Het kan allemaal. Op basis van een HyperV cluster hebben wij een ClassRoom Set up gebouwd, inclusief officiële Live Labs en een test- en oefenomgeving. Deze aanvullende mogelijkheid brengt een eenmalige investering met zich mee tussen de € 200 en € 300 per titel cq. examen nummer.

Microsoft Official Curriculum

24×7 training biedt voor elk individu een passende leeroplossing.  Zo levert Microsoft Learning het Microsoft Official Curriculum (MOC). Een boek dat essentieel is als je een officieel Prometric Examen gaat afleggen. De MOC’s zijn zowel offline als online beschikbaar. Kostenindicatie € 250 per titel cq. examennummer.

Prepaid Teacher Support

Het bestaat uit de volgende onderdelen :

  • 1 op 1 live support door een gecertificeerde praktijkdocent
  • de docent kan zowel Nederlands- als Engelstalig zijn
  • de support vindt op afstand plaats door gebruik te maken van een Virtual Classroom tool
  • betreft een ‘strippenkaart’ met een aantal uren aan support saldo
  • moment en duur per supportsessie wordt in overleg afgesproken (minimaal 1 uur per sessie) saldo blijft 1 jaar geldig

Tijdens de supportsessie bepaal je als cursist zelf de inhoud. Je kunt alle vragen stellen en krijgt alle uitleg. Meest ideale moment van Prepaid Teacher Support is de avond. Ook dan staan de docenten voor je klaar! Prijs : Prepaid Teacher Support Strippenkaart (300 minuten) : € 800,00. Prijs is excl BTW

Onze cursussen zijn ook direct te bestellen op onze webshop!

 

avalex

essent

da

compatible

isense

stadsdeel west

scol

icts

sigra

stadsarchief

oog

ten ict

voogd

zadkine

selles

CONTACT

Oslo 10
2993LD, Barendrecht

E: info@qualitymentor.nl
T: +31 (0)6 46198327