Meer dan 200 online trainingen en 45.000 eBooks

 

 Studeren wanneer, waar en hoe lang u maar wilt.

 Altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

REFERENTIES

Training is een logische manier om als IT-er bijgeschoold te worden. Het is namelijk een verlengstuk van internet. Het mooie is dat je afhankelijk van je inzet je zoveel kennis kunt opdoen als je zelf wilt. IT-mensen hebben geen zin in klassikaal onderwijs. Dat vinden ze te langdradig en te saai. De meeste boeken vinden ze ook niet om doorheen te komen. Ze willen heel gericht dingen leren. Op deze manier kunnen ze zich heel selectief op informatie storten.  Door middel van het lezen van trainingen, het bekijken van filmpjes en het doen van proefexamens.  Ze geven zelf aan wanneer ze klaar zijn voor een examen. Zo heb je goed gemotiveerd en bijgeschoold personeel.
Perry van de Goorberg

Vier werknemers maken nu gebruik van een licentie van 24×7 Training, en ze zijn er erg over te spreken. Je kunt als manager wel vinden dat je mensen op deze manier getraind moeten worden maar ze moeten er wel achter staan. Anders is het weggegooid geld. Dat we nu al voor het derde achtereenvolgende jaar het contract met 24×7 training hebben verlengd zegt dan ook genoeg. Iedereen werkt in zijn eigen tempo en kan de stof zo vaak herhalen als hij of zij dat nodig vindt. Over Maurice: Maurice stelt de behoefte van de klant voorop. Daardoor krijg je altijd een passende oplossing aangeboden.
Martin Waasdorp

Na de implementatie van het nieuwe Applicatielandschap binnen Avalex is ook de structurele behoefte ontstaan voor een flexibele IT Training oplossing. De afgelopen 2 jaar vervult de oplossing 24x7training™ deze behoefte volledig en geheel naar wens. Werknemers hebben toegang tot trainingsmogelijkheden waar en wanneer ze maar willen en het is mogelijk om meer medewerkers in kortere tijd te trainen. De belangrijkste winst is het feit dat het mogelijk is met ICT een rijkere leeromgeving te maken. Dankzij 24x7training™ hoeven mijn medewerkers minder te reizen om deel te nemen aan cursussen of opleidingen. Ze geven ook minder geld uit aan reis- en verblijfskosten. Het leermateriaal kan gemakkelijk in stukjes worden verdeeld, waardoor de cursist de stof beter naar eigen behoefte kan opnemen. Over Maurice: Maurice ken ik al een aantal jaren en elke keer lukt het hem weer om met een oplossing te komen die niet klant specifiek is maar die door een ieder gebruikt kan worden. Maurice omschrijf ik als volgt het beste: “Knowing your role is UNIQUE, you are the hero, not the spectator, in the drama of life”.
Johnny Gowrising

Bij Voogd hebben we in het verleden niet structureel aan training gedaan. Er werden wat filmpjes van internet gedownload maar dat was het dan wel. Sinds 24×7 Training is er veel meer structuur. We delen de licentie met 4 personen en weten precies van elkaar welke cursus we volgen en waar we zijn in het traject. Omdat we zelf kunnen bepalen wanneer er getraind wordt, zijn we niet zoveel tijd kwijt. Dat zou wel zo zijn als we klassikaal werden opgeleid. Daarnaast hebben we nu ook een mooi kostenplaatje als het gaat om opleidingskosten. Voor nog geen €500 per jaar zijn onze mensen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Over Maurice: We zijn met Maurice in contact gekomen omdat we graag trainingen op ons eigen kantoor wilden hebben. Dat doet hij namelijk ook. Maar toen kwam hij met deze oplossing. Dat is het mooie aan Maurice. Hij wijkt af van de standaard en daar houden wij wel van.
Eric de Jonge

avalex

essent

da

compatible

isense

stadsdeel west

scol

icts

sigra

stadsarchief

oog

ten ict

voogd

zadkine

selles

CONTACT

Oslo 10
2993LD, Barendrecht

E: info@qualitymentor.nl
T: +31 (0)6 46198327